:: Bases

La Cibergimcana d'estiu del Telecentre del Pallars SobirÓ es durÓ a terme via Internet a la pÓgina web del Telecentre.

La Cibergimcana es penjarÓ a Internet a la pÓgina http://pallarssobira.ddl.net/telecentre el divendres dia 28 a les 11 hores.

Pot participar tothom que vulgui. S'estableixen 3 categories de participants:
  • A menors de 15 anys
  • B de 16 a 50 anys
  • C majors de 50 anys

Es considerarÓ la participaciˇ correcta quan es rebi un correu electr˛nic amb l'arxiu de respostes que hi haurÓ a la web, degudament complimentat, amb les respostes i les dades personals del concursant.

La Cibergimcana consistirÓ en respondre 10 preguntes / tasques correctament. Totes les respostes es poden trobar a Internet. Cada una d'elles tÚ una puntuaciˇ especificada a la pÓgina web.

El guanyador de cada categoria serÓ la persona que hagi enviat el correu que arribi abans al Telecentre via correu electr˛nic, i que tingui la puntuaciˇ mÚs bona.

Els premis pels guanyadors de cada una de les categories sˇn els segŘents:
  • Categoria A, menors de 15 anys: 1 MP3
  • Categoria B, de 16 a 50 anys: 1 mem˛ria USB i abonament de 12 hores pel Telecentre del Pallars SobirÓ
  • Categoria C, mÚs de 50 anys: Llibre Ciberavis de MercŔ Molist i abonament de 12 hores pel Telecentre del Pallars SobirÓ.

El termini per l'enviament de les respostes acabarÓ el dia 4 d'agost a les 11 hores. Els guanyadors seran publicats el mateix dia 4 d'agost a la pÓgina web del Telecentre, i els premis es lliuraran el dia 7 d'agost al Consell Comarcal del Pallars SobirÓ.

Les respostes, els noms dels concursants i les fotografies del lliurament de premis podran seran publicades a la web del Telecentre i a la premsa.

La participaciˇ en aquesta cibergimcana significa l'aceptaciˇ de les bases.


Telecentre del Pallars SobirÓ * C/ Sant Ot * Sort (Pallars SobirÓ)
telŔfon: 973 620 107 * telecentre@pallarssobira.ddl.net